Personal training.Net dat beetje extra motivatie nodig? Een goed begin maken of gewoon voor de afwisseling? Train dan eens met een personal trainer. Wanneer je denkt goed bezig te zijn, maar je loopt vast en de resultaten blijven weg, dan is het slim om eens samen met een instructeur te kijken of het niet anders moet en kan. Onze vrouwelijke personal trainer kijkt meteen mee naar je voedingspatroon!

Afvallen, fitter worden, sterker worden, spiermassa opbouwen door middel van krachttraining, blessurepreventie, of er juist voor zorgen dat de blessure verdwijnt? Het kan allemaal. Wat je doel ook is, wij helpen je om dat op een veilige en effectieve manier te bereiken!

De trainingen kan je inplannen op een moment dat het voor jou het beste uit komt. Binnen of buiten onze openingstijden! Boek eens een kennismakingsles in van 60 minuten voor maar € 30,-

Wil je samen met je maatje trainen, dan kan dat ook! Lekker naar buiten, of binnen blijven, het is geen probleem!

Kris heeft heel erg veel ervaring met doel gericht trainen en ze kan je helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen en resultaten! Ze weet waar ze mee bezig is, is down to earth en houdt van een no-nonsense aanpak.

Bel, mail of kom langs voor een afspraak. Je hebt zojuist de beste personal trainer van Nijmegen gevonden! Afvallen, fitter worden, sterker worden, spiermassa opbouwen door middel van krachttraining, blessurepreventie, of er juist voor zorgen dat de blessure verdwijnt? Het kan allemaal. Wat je doel ook is, wij helpen je om dat op een veilige en effectieve manier te bereiken!